15332000-4 Przetworzone owoce i orzechy (poziom wyżej)
15332100-5 Przetworzone owoce
15332140-7 Przetworzone jabłka
15332150-0 Przetworzone gruszki
15332160-3 Przetworzone banany
15332170-6 Szczaw alpejski
15332180-9 Melony
15332200-6 Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania
15332230-5 Marmolady
15332231-2 Marmolada pomarańczowa
15332232-9 Marmolada cytrynowa
15332240-8 Galaretki owocowe
15332250-1 Pasty owocowe do smarowania
15332260-4 Pasty orzechowe do smarowania
15332261-1 Masło orzechowe
15332270-7 Przeciery owocowe
15332290-3 Dżemy
15332291-0 Dżem morelowy
15332292-7 Dżem jeżynowy
15332293-4 Dżem z czarnej porzeczki
15332294-1 Dżem wiśniowy
15332295-8 Dżem malinowy
15332296-5 Dżem truskawkowy
15332300-7 Przetworzone orzechy
15332310-0 Orzechy palone lub solone
15332400-8 Owoce konserwowane
15332410-1 Owoce suszone
15332411-8 Przetworzone porzeczki
15332412-5 Przetworzone rodzynki
15332419-4 Sułtanki