15331000-7 Warzywa przetworzone (poziom wyżej)
15331100-8 Warzywa świeże lub mrożone
15331110-1 Przetworzone warzywa korzeniowe
15331120-4 Przetworzone warzywa bulwiaste
15331130-7 Fasola, groch, papryki, pomidory i pozostałe warzywa
15331131-4 Fasola przetworzona
15331132-1 Groch przetworzony
15331133-8 Groch dzielony
15331134-5 Pomidory przetworzone
15331135-2 Grzyby przetworzone
15331136-9 Papryki przetworzone
15331137-6 Kiełki sojowe
15331138-3 Trufle
15331140-0 Warzywa liściaste i kapustne
15331142-4 Kapusta przetworzona
15331150-3 Przetworzone jadalne części warzyw strączkowych
15331170-9 Warzywa mrożone
15331400-1 Warzywa konserwowane i/lub puszkowane
15331410-4 Fasola w sosie pomidorowym
15331411-1 Fasola pieczona
15331420-7 Pomidory konserwowane
15331423-8 Pomidory puszkowane
15331425-2 Przecier pomidorowy
15331427-6 Skoncentrowany przecier pomidorowy
15331428-3 Sos pomidorowy
15331430-0 Grzyby puszkowane
15331450-6 Oliwki przetworzone
15331460-9 Warzywa puszkowane
15331461-6 Kapusta kiszona puszkowana
15331462-3 Groch puszkowany
15331463-0 Puszkowana fasola nieobrana
15331464-7 Puszkowana cała fasola
15331465-4 Puszkowany szparag lekarski
15331466-1 Oliwki puszkowane
15331470-2 Kukurydza słodka
15331480-5 Warzywa tymczasowo zakonserwowane
15331500-2 Warzywa konserwowane w occie